GDPR - zpracování a ochrana osobních údajů - Byliny KOTTAS

recepty Seznam nemocí - recepty

čaje Trápí Vás něco? - Bylinné čaje

byliny-fotoherbar Léčivé byliny


cenik bylin a koreni Ceník bylin - ke stažení 

GDPR - zpracování a ochrana osobních údajů 


Čaj měsíce Čaj měsíce


Byliny a koření Byliny a koření 

Bylinné čaje - sáčky Bylinné čaje - sáčky 

Bylinné směsi Bylinné směsi 

Směsi koření Směsi koření 

Švédské kapky a byliny Švédské kapky a byliny 

Čajové směsi Čajové směsi 

Objednávky

Telefon: +420 777764602 +420 777764602

byliny@mbst.cz byliny@mbst.cz





GDPR - zpracování a ochrana osobních údajů



Popis produktu:

Zásady ochrany osobních údajů

Vážení klienti,

jsme velmi rádi, že si prohlížíte naše stránky a zřejmě budete od nás i nějaké byliny nebo směsi bylin objednávat. V souvislosti s ochranou osobních údajů si Vás dovolujeme informovat, že dodržujeme zákony a pravidla, které platí v našem státě pro podnikání. Jistá pravidla tedy musíme zavést i pro nakupování v našem eshopu, abychom chránili Vás jako zákazníky i sebe jako dodavatele.

Přejeme si, aby naše spolupráce trvala mnoho let a Vy jste se cítili příjemně.

Správce údajů a kontaktní údaje na naši společnost

Jsme společnost MEDTEC-CZ s.r.o., IČO 28823168 se sídlem Vysokov 140, 549 12 Vysokov, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Hradci Králové v oddílu C, vložce č. 29652, která provozuje webové stránky mbst.cz.

Lenka Říhová

tel. 777764602

e-mail: rihova@mbst.cz

 

Informace k jednotlivým postupům při zpracování osobních údajů pro obchodní činnost

Shromažďování a využívání údajů

Dále uvedená pravidla se vztahují na všechny uživatele webových stránek www.mbst.cz, www.kottas.mbst.cz - zákazníky nebo budoucí zákazníky.

Shromažďují se a zpracovávají údaje:

1. které nám sami poskytnete při  vyplňování kontaktního nebo objednávkového formuláře, údaje které poskytnete v rámci e-mailové korespondence

2. informace z veřejně dostupných zdrojů, případně informace od třetích osob - Vašich spolupracovníků nebo obchodních partnerů, které jsou třeba k vytvoření objednávky zboží.

Shromažďujeme informace v rozsahu: fakturační údaje, e-mail, telefon, korespondenční adresu nebo adresu pro dodání zboží - informace potřebné pro realizaci Vaší objednávky.

Shromážděné informace využíváme k uzavírání, opravě nebo ukončení obchodní  smlouvy, vytvoření faktury a odeslání objednaného zboží. Shromážděné údaje jsou pro realizaci objednávky nezbytně nutné. Tyto získané informace jsou zpracovány i k vedení účetnictví, neboť pro realizaci Vaší objednávky musíme vystavit fakturu, kterou zaevidujeme do našeho účetnictví.

Shromážděné údaje mohou být využívány i k řešení případných reklamací nebo sporů z obchodní činnosti.

Shromážděné údaje můžeme  využít v rámci marketingu  k Vaší informaci o novinkách v našem sortimentu bylin a dalších produktů.

Váš souhlas s používáním Vašich údajů k marketingovým účelům můžete kdykoliv odvolat krátkou e-mailovou zprávou na: obchod@mbst.cz, rihova@mbst.cz. Pokud jste od nás v minulosti odebírali zboží, můžeme Vám zaslat e-mailem informace bez Vašeho předchozího souhlasu.

Sdílení osobních údajů a předávání  údajů

Dovolujeme si Vás informovat, že můžeme osobní údaje sdílet.

a) s našimi obchodními partnery -  dopravci, poskytovateli software a dalšími partnery, kteří s námi spolupracují na realizací Vaši objednávky, zejména pro dodání zboží k Vám. Chceme Vás ujistit, že všichni naši obchodní partneři jsou vázáni povinností mlčenlivosti.

b)v případě právních sporů - policie a soudy, státní úřady nebo další třetí strany, pokud by bylo třeba využít těchto orgánů k vymáhání plnění smluvního vztahu nebo jiných zásad, případně pokud je to nutné k ochraně práv nebo majetku.

Vzhledem k tomu ,že zpracováváme Vaše údaje, máte i vy právo o tom vědět a rozhodovat:

1. Vaše údaje máme v evidenci po celou dobu trvání obchodního vztahu a ještě dalších 10 let po jeho ukončení z účetního hlediska.

Delší dobu uchováváme údaje pouze v případě právního sporu

Pokud by ve Vašich údajích nastala chyba nebo změna některých údajů - např. změna e-mailové adresy dovolím si Vás požádat o zaslání této změny, abychom například neoslovovali někoho jiného, kdo používá Vaši původní e-mailovou adresu.

 Údaje využívané pro marketing můžete kdykoliv odvolat nebo zrušit odhlášením odběru na některé z našich e-mailových adres. Můžete nás požádat o informace o zpracování Vaši údajů, výmaz údajů, opravu nepřesných údajů případě podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů .

V případě dotazů nebo žádostí nás prosím kontaktujte:

MEDTEC-CZ s.r.o.

549 12 Vysokov 140

tel. 777764602

e-mail: byliny@mbst.cz, rihova@mbst.cz



© 2006 - 2012 Bylinky KOTTAS - bylinky, léčivé bylinky, čajové směsi, koření  E-mail: byliny@mbst.cz  Telefon: +420 777764602

[Bezpečnost a ochrana osobních údajů]
[www.kama.kcppump.eu] [www.kcppump.eu] [www.norma.kcppump.eu] [www.mbst.cz]

Obrázky mají pouze ilustrativní charakter. Textové chyby vyhrazeny. Veškeré ceny jsou v Kč.
Změna cen vyhrazena. Uvedené ceny jsou pouze orientační a mohou být upraveny dle aktualní ceny produktu. Aktualní cenu si vyžádejte na čísle +420 777764602 nebo pomocí emailu byliny@mbst.cz

http://kcppump.cz/ http://kcppump.eu/